Fantastisk gullgruveautomat

Fantastisk gullgruveautomat

Last på sukker med Dessert Bonanza portvideospillet. Denne favoritten fra Practical Play-prosjekter på mange britiske havnenettsteder og et kultfenomen. Spilles på et 6×5 rutenett med Scatter Pays, kan du snurre bort 20p per spin i et land fullt av godteri og kaker.

Med gevinster som gir tumbles for vellykkede seire, starter Free Spins-attributtet med 10 helt gratisspinn. Rainbow Bomb Multiplier-symboler lander på rutenettet med multiplikatorer så mye som 100x. Med ubegrensede ekstra gratisspinn som kan vinnes, kan dette føre til 21 175 ganger maks innsats for hvert gratisspinn.

Med en RTP-rate på 96,49 % kan du finne ut hvorfor det er blant de mest likte spilleautomatene med vår detaljerte evaluering av sukkermatgullgruve og helt gratis prøveversjon.

Portinformasjon

Sweet Gold-gruven brukes i et 6×5 rutenett og med Scatter Pays. Med ingen gevinstlinjer som sådan, er vinnende mikser forskjellige Cluster Pays-porter. Enkelt sagt, du må lande 8 eller enda flere lignende symboler hvor som helst i sikte. Jo enda flere samsvarende skilt på rutenettet, desto større er betalingen. Dessuten kan du oppnå suksess med flere matchende skilt ettersom det er 30 ikonposisjoner på rutenettet.Du finner mer her https://www.bursdagsjentene.no/sweet-bonanza/ Fra våre artikler

Når det gjelder innsatsalternativer, kan du spille Dessert Gold Mine fra 20p til £& ekstra pund; 100 et snurr. I likhet med alle Pragmatic Play-spilleautomater, bruk pluss- og/eller minusknappene for å endre risikoen din. Spillere som ikke er fra Storbritannia kan dra nytte av autospill (opptil 1000 autospinn) og både turbo- og hurtigroteringsmodus.

Nå er Sweet Gold-gruvens RTP-pris 96,49 %. Mye mer enn standarden på 96 % for et online spilleautomat, har Practical produsert 2 flere RTP-versjoner. Det er en RTP-variasjon på 96,48 % (ja, 0,01 % lavere enn topptallet) og en versjon på 95,45 %. Gå til utbetalingstabellen på nettkasinonettstedet du går inn på for å se hvilken RTP-pris du’ skal ha det gøy med

. Volatiliteten forblir i verktøyet til høy brakett (3,5/5). Forvent at en vinnende kombinasjon kommer på femti prosent av spinnene dine, siden trefffrekvensprisen er 50 %. Når det gjelder å aktivere spillet’ Hovedfunksjonen (den gratis roterer), vil det sikkert skje hver 451. rotasjon generelt.

Til slutt, Dessert Bonanza-spilleautomaten gir 21 175 ganger maks innsats. Med større seire som kommer fra multiplikatorene, vil det å vinne 1 000 ganger din totale innsats eller mer sikkert finne sted hver 261 097 rotasjoner (vanligvis).

Fantastisk Bonanza-mobil

Wonderful Gold Mine har faktisk blitt utviklet ved å bruke HTML5 moderne teknologi. Passer med stasjonær datamaskin, mobil og nettbrett. 6×5 rutenettet er ideelt for å dykke inn i britiske mobile gamblingbedrifter. Det’ tilbys i tillegg med kjøresystemer for iPhone og Android.

Belønningsfunksjoner

Med 4 belønningsfunksjoner konsentrerer Sweet Gold-gruven seg om tumbles for vellykket suksess og gratisspinn som drar nytte av det ekstra med multiplikatorer opptil 100x.

Rull

Når 8 eller flere koordinerende tegn vises samtidig på rutenettet, vil Tumble-funksjonen helt sikkert være slått på. Vinnende symboler blåser opp og forsvinner fra rutenettet. Med symbolene som fortsetter å være oppe i de tomme plasseringene, splitter nye ikoner ‘& lsquo; rulle inn fra over for å laste de nye plassene.

Hvis en ekstra seier dannes, dupliseres Tumble-funksjonen inntil si farvel til seire er utviklet. Dette kalles også Avalanche-funksjonen eller Cascading Victories inkluderer med det siste som finnes i de fleste Megaways port-videospill.

Gratisspinn

Free Rotates-funksjonen utløses av touchdown 4 eller enda flere Lollipop Scatter-ikoner gjennom et basisspillspinn. 4, 5 eller 6 scatters vil kompensere deg med en 3, 5 eller 100 ganger innsatsbetaling pluss 10 gratis rotasjoner.

Innsatsinnsatsfunksjon

For å øke sjansene dine for å spille de kostnadsfrie roteringene, er det et valgfritt ante-innsats-attributt. Hvis du koster 25 % mer per spinn, vil minimumsinnsatsen være 25p og det optimale &pund;& ekstra pund; 125. Til gjengjeld for den ekstra investeringen vil enda flere Lollipop Scatters bli lagt til rutenettet. I hovedsak dobler du sjansene dine for å forårsake gratisspinn-funksjonen.

Når du er inne, vil du helt sikkert se et Rainbow Bomb Multiplier-symbol vises på rutenettet. Disse består av multiplikatorer som varierer fra 2x omtrent 100x. Hvis du’ Hvis du er så heldig å få en vinnende kombinasjon med to 20x Rainbow Bomb Multiplikatorer, kombineres multiplikatorverdiene for en 40x multiplikator generelt.

Til slutt, lander du 3 eller enda flere Lollipop Spreads på nøyaktig samme gratisspinn, vil du gi deg 5 ekstra gratis rotasjoner. Den lyse siden er at du kan trigge funksjonen på nytt i det uendelige for ubegrensede gratisspinn i teorien.

Kjøpefunksjon

Spillere som ikke er fra Storbritannia kan velge kjøpsfunksjonen. Setter du deg tilbake 100 ganger din totale innsats, når du kjøpet direkte inn i de gratis rotasjonene. RTP-en øker også noe til 96,51 % hvis du bruker dette ekstra.

Ekspertavgjørelse

Sykt hyggelig og perfekt for de som har lyst på søtsaker, har Sweet Gold-gruven faktisk blitt et av de mest fremtredende videospillene i Storbritannia og flere andre nasjoner. Estetisk myk og koselig, ta på’ ikke la utseendet lure deg. Det kan pakke ganske streik.

Spillet er ganske normalt i basisspillet, men det’ s Free Spins-attributtet der ting kan bli klissete. Dette er fordi Rainbow Bomb Multiplier-skiltet kan bruke multiplikatorer omtrent 100x. Flere Rainbow Bomb Multiplier-ikoner vil absolutt se verdiene sine kombinert.

The Sugary food Treasure trove port er et godt designet spill som ble produsert med tanke på mobile spillere. Med Pragmatic Play som bruker Portrait Mode for en forbedret opplevelse, er grafikken og det visuelle dristige og fargerike, mens lydsporet fra 70-tallet/disco er optimistisk og morsomt.

Med middels til høy volatilitet, Dessert Treasure trove-sporet har en høy RTP-rate på 96,49 %. Jackpotten eller maksgevinsten på 21 175 ganger din totale innsats er også veldig høy.

Som et resultat har Dessert Treasure Trove blitt en kult som er høyt elsket blant britiske spillere. Practical Play har faktisk utnyttet sin popularitet ved å produsere en munter versjon: Sweet Gold mine Xmas. De bruker i tillegg Gates of Olympus som har en gammel gresk mytologistil, men har multiplikatorer på omtrent 500x og maksimal suksess på 5000 ganger din totale innsats.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top